מתכון איטלקי של השף דניס ניו-יורק
לטורט
150 גרם חמאה רכה
1כוס סוכר
אחד וחצי כפית סוכר וניל,אחד ורבע כוס חלב
2שתיים. וחצי כוסות קמח ,
שתי ביצים ,לארג
שתיים וחצי כפית הפקת אפיה,
טיפת מלח
קרם לעוגה
425 גרם גבינה ריקוטה
250 גרם גבינה מסקרפונה
כוס שוקולד צ׳יפס קטן מאוד
כפית וניל
גרדת לימון מלימון אחד
שני כפות גדושות סוכר דק טחון
את הגבינות כדאי מאוד לסנן שהנוזלים ירדו במשך כל הלילה או שעתיים לפני שמכינים את העוגה לשים במקרר
לציפוי העוגה כוס שמנת מתוקה שני כפות אינסטנט פודינג וניל ,
שני כפות סוכר, שקדים לקישוט,
אופן ההכנה
בקערת המיקסר לשים חמאה רכה עם כוס סוכר להקציף
לקרם להוסיף ביצה אחר ביצה להמשיך לערבב טוב בקערה נפרדת לערבב קמח מלח אבקת אפייה סוכר וניל לקחת שליש מהקמח להוסיף לחמאה עם חלב ואת שער הקמח לערבב טוב שאין גושים לבללה אחידה לחלק את הבלילה לשלוש תבניות מספר. 24 לאפות את העוגות על חום180 מעלות 20 דקות לבדוק זה בדוק עד שקסאם יוצא נקי לצנן את העוגות טוב טוב להכין את קרם הגבינה לצפות על שיכבה ראשונה שניה ושלישית לצפות את העוגה עם שמנת מתוקה לקשת בשקדים