Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון איטלקי של ‏השף דניס ניו-יורק

‏לטורט
150 ‏גרם חמאה רכה
‏1כוס סוכר
‏אחד ‏וחצי כפית ‏סוכר וניל,אחד ‏ורבע כוס חלב
‏2שתיים. ‏וחצי כוסות קמח ,
שתי ביצים ,לארג
שתיים ‏וחצי כפית הפקת אפיה,
‏טיפת מלח

קרם לעוגה
425 ‏גרם גבינה ריקוטה
250 ‏גרם ‏גבינה ‏ ‏מסקרפונה
‏כוס שוקולד צ׳יפס קטן מאוד
‏כפית וניל
‏גרדת לימון מלימון אחד
‏שני כפות גדושות סוכר דק טחון

את הגבינות כדאי מאוד לסנן שהנוזלים ירדו במשך כל הלילה או שעתיים לפני שמכינים את העוגה לשים במקרר
‏לציפוי העוגה כוס שמנת ‏מתוקה שני כפות אינסטנט פודינג וניל ,
שני כפות סוכר, ‏שקדים לקישוט,

אופן ההכנה
‏בקערת ‏המיקסר לשים חמאה רכה עם כוס סוכר ‏להקציף
‏לקרם להוסיף ביצה אחר ביצה ‏להמשיך לערבב טוב ‏בקערה נפרדת ‏לערבב ‏קמח מלח אבקת אפייה ‏סוכר וניל ‏לקחת שליש ‏מהקמח ‏להוסיף לחמאה ‏עם חלב ואת ‏שער הקמח ‏לערבב טוב שאין גושים ‏לבללה אחידה ‏ ‏לחלק את הבלילה ‏לשלוש תבניות מספר. ‏24 לאפות את העוגות ‏על חום180 מעלות ‏20 דקות לבדוק זה בדוק עד שקסאם יוצא נקי לצנן את העוגות טוב טוב להכין ‏את קרם ‏הגבינה לצפות על שיכבה ראשונה שניה ושלישית לצפות את העוגה עם שמנת ‏מתוקה לקשת בשקדים ‏

עוגת קנולי ‏-מתכון איטלקי
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים