Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
2 ביצים
1 ו-1/2 כוסות קמח אוסם
1 כוס סוכר לבן
1 אבקת אפיה
גביע קטן שמנת חמוצה(מדולל עם רבע כוס חלב)
1 כפית רום
100 גרם דובדבנים מסוכרים

*** תבנית פיירקס מרובעת/אובלית

לסירופ:
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
2 כפיות רום

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר

לציפוי:
ריבת תותים/דובדבנים או כל ריבה אחרת

הכנת העוגה:
לחמם תנור ל – 180 מעלות
לערבב את כל החומרים יחד במיקסר
לשמן תבנית מרובעת
להכניס לתנור שחומם מראש ל 15 עד 20 דקות -לקבלת צבע זהוב
כשהעוגה יוצאת מהתנור ועדיין חמה, לשפוך(לפזר) כוס מים קרים על כל העוגה

הכנת הסירופ:
להרתיח ביחד:
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
2 כפיות רום
בגמר הרתיחה לשפוך על העוגה

להמתין כ 5 דקות

למרוח על העוגה את ריבת התותים או כל ריבה שאתם אוהבים

להקציף שמנת מתוקה עם שלוש כפות אבקת סוכר
למרוח על העוגה (מעל הריבה שמרחתם קודם)ולפזר דובדבנים מסוכרים
לשלוח למקרר לשעתיים לפחות

עוגת סברינה משפחתית – מתכון ייחודי
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים