Share with:


חלבי

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

המצרכים : כוס 200 מ״ל

1 יוגורט 200 מ״ל
1/2 1 כוס סוכר
1 כוס קמח לבן
1 אבקת אפיה
2 ביצים
1/2 בקבוק תמצית רום
2-3 כפות ריבת תות

2 שמנת מתוקה 250 מ״ל
3 כפות סוכר

2 כוסות מים

אופן ההכנה :

מחממים תנור ל-180 מעלות, בוחשים היטב בקערה את היוגורט, חצי כוס סוכר, ביצים, אבקת האפייה והקמח.
עורכים בתבנית חסינת חום משומנת, ואופים 20 דקות עד שמזהיב.
מוצאים מהתנור, ויוצקים על העוגה כוס מי ברז.
מצננים בתבנית.

מערבבים בסיר, כוס מים ,כוס סוכר ותמצית רום.
מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת סירופ.
מצננים, יוצקים את התערובת על העוגה הצוננת.
מחממים מעט את הריבה, ומורחים על העוגה.
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ומורחים על העוגה.
מכניסים למקרר ליממה לפחות לפני ההגשה.

מתכון משגע, מרוש׳קה 💜💜

עוגת סברינה …אחת העוגות השוות שיש 💝 _מתכון של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים