Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
3 ביצים
150 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר
200 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
120 גרם פרות יבשים הסוערים
6 דובדבנים בסוכרים
100 גרם צימוקים
5 כפות רום

אופן ההכנה
מביאים לרתיחה הרום וצימוקים ומכסים ושמים בצד .
מקמחים את הפירות יבשים ודובדבנים.
מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הפירות היבשים בלבד .
מוסיפים ביצה שלמה ו – 2 חלמונים ומערבבים היטב .
מקציפים את 2 החלבונים שנישא עם קורט עד לקבלת קצף יציב .
מוסיפים בהדרגה את התערובת לקצף החלבונים ומקפלים .
שופכים חצי תערובת לתבנית תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדובדבנים ושופכים את החצי השני ואופים בתנור שחומם מראש ל 210 מעלות כ 50 דקות עד שעה

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגה אנגלית/אינגליש קייק_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים