Share with:


בשרי

אופן הכנה

בסיר מעט עמוק שמן : לחתוך פרוסות עבות של תפ"א ולטגן : אם שמים כרובית אז לבשל כרובית לסנן . לטבול ביצה טרופה ואח"כ בפירורי לחם לטגן להוציא למסננת לשפוך מהשמן להשאיר מעט ולטגן את העוף ..: בסיר רחב או סוטאז' לחתוך פרוסות של בצל לשים מעט מהשמן שהעוף טוגן בו .לרכך את הבצל לחתוך פרוסות של עגבניה מעל הבצל מלח פלפל.ש. מקל קינמון ולסדר את מה שטיגנו בשכבות למלא עד חצי גובה .מים חמים כשרותח להנמיך להבה לבשל עם המון סבלנות וזמן אני שמה מטקה מתחת לסיר וזה בישול איטי בשום אופן לא לערבב ..יש גם אפשרות לקראת סוף הבישול להכניס לטוסטר אובן או לתנור לקבלת צבע שחום. .בהצלחה *לאה בוארון*

💜
💜
💜

סופריטו_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים