Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1 קילו קמח
1 כוס שמן
1 חמאה מומסת (200 גרם)
3 כפות שמרים יבשים
כפית מלח
כוס סוכר
שתי כוסות חלב פושר
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים ביחד, לתת לבצק לנוח רבע שעה, לחלק את הבצק ל-3 חלקים,
לרדד ולקרוץ בכוס עיגולים למרוח בממרח
שוקולד או חלבה או אגוזים או סוכר וקינמון ולגלגל לחצי סהרון למרוח בביצה, לאפות על חום 180 עד לקבלת צבע זהוב יפה
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

סהרונים עם שמרים – ללא התפחה
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים