Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק בסיסי רק שיותר סוכר ניתן להוסיף כוס צימוקים או אגוזים לבחירתכם בשלב הסופי ❤️

קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3/4 סוכר ולערבב
להוסיף 1/2 כוס שמן
3 כוסות מים כוס אוניברסלית חסר מעט תוסיפו בטיפות
וכפית מלח בסוף
להתפיח כ40 דקות להכין צורה ללחמניה ולהתפיח שוב 30 דקות . למרוח חלמון וסוכר גבישי אפשרי למי שאין
שומשום או פרג
180 מעלות עד להזהבה יפה
מרחתי עליהם סירופ סוכר שבושל על הגז
חצי כוס מים חצי כוס סוכר ופרוסת לימון

לחמניות מתוקות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים