Share with:


אופן הכנה

קילו קמח
שתי כפות שמרים
שלוש כפות סוכר
שליש כוס שמן
שלוש עד שלוש וחצי כוסות מיים עד שסופח הבצק
כף מלח

ללוש טוב תפיחה ראשונה

להוריד את הבצק חצי שעה

לחלק לשמונה כדורים מנוחה רבע שעה לקחת כדור לגלגל לנקניק לעשות לו פסים ולהשיך את שאר הלחמים התפחה חצי שעה להבריש ביצה לפזר שומשום

לאפות מאתיים מעלות עד להשחמה

לחמם את התנור טוב לפני שמכניסים את הלחמים

לחם בצורת בגט
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים