Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 מחמאה רכה אפשר להמיר בכוס שמן.
1 ביצה.
1/2 כוס מיץ תפוזים.
1 כפית גרידת תפוז.
1/4 כוס סוכר.
3 כוסות קמח מנופה עם 1 אבקת אפיה

ללוש היטב את הבצק הוא אמור לצאת פריך לקחת מהבצק גוש כגודל אגרוף גדול ולהניח בצד

לרפד את הבצק על גביי תבנית לאפות כ5 דקות לא יותר ולשים מעל את בלילת השוקולד….

בלילה
בקערת במיקרוגל להמיס.
200 גרם שוקולד בישול או מריר.
1/2 כוס סוכר.
1/2 כוס שמן.
1/2 כוס מיץ תפוזים.
חצי כפות קקאו.
2 כפות שוקולד נוטלה.
1 וחצי כף נס קפה.
1 כף ליקר שוקולד.

לצנן הייטב ולהוסיף בהדרגה 4 ביצים …
לשפוך על הבצק שנאפה מעט ומעל לפזר את הבצק שהנחנו בצד בפירורים לאפות 35 דקות בחום 170 מעלות

חיתוכיות עם ממרח נוטלה
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים