Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

קטגוריית פטיפורים
קטגוריות פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
34 פטיפורים – תלוי בגודל התבנית

מצרכים לחטיף התמרים…
600 גרם תמרים (מג'הול) מגולענים
240 גרם ביסקויטים (או עוגיות יין של פסח)
1/2 כוס בוטנים קלופים ומטוגנים (65 גרם)
אופן ההכנה…
במעבד מזון טוחנים יחד את כל המצרכים עד למסה פירורית שנצמדת כאשר מהדקים אותה עם כף היד
ממלאים תבניות סיליקון יעודיות ומקפיאים לפני חילוץ
אם אין תבניות סיליקון – מכינים מהמסה כדורים קטנים ומדליקים)
מצרכים לקרמל שוקולד לימוני…
3 כפות סוכר (30 גרם)
3 כפות מים (39 גרם)
כף מיץ לימון (16 גרם)
25 גרם שוקולד מריר
אופן הכנת הקרמל…
מניחים במחבת חמה את הסוכר ומקרמלים אותו לגוון עינברי
הערה – כשרוב הסוכר התקרמל מכבים את האש כדי שהסוכר לא ישרף והקרמל יהיה מר ומנענעים מידי פעם את המחבת עד שכל הסוכר נמס ואין צורך לערבב אותו כי הוא יימס ללא התערבות
מוסיפים בזהירות את המים ואת מיץ הלימון ומחזירים חזרה את המחבת לכיריים ומערבבים עד למסה נוזלית וללא גושי סוכר
מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים מעט קרמל בשקע של כל פטיפור
בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

חטיף תמרים עם קרמל שוקולד לימוני_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים