| 1 כוס בורול עבה | |
| 1 בצל קצוץ דק | |
| 3 כפות שמן | |
| מלח | |
| חופן איטריות של מרק | |
| כורכום | |
| מרק עוף | |
| פלפל שחור | 
מצוין כתוספת לכל מנה או סתם כך בתוספת סלט
לשטוף את הבורגול..
לתוך סיר ….לשים את הבצל עם האיטרויות ולטגן מעט…
להוסיף את הבורגול… לטגן קלות .
…להוסיף 2 כוסות מים ואת התבלינים….להביא לרתיחה ולהעביר לאש נמוכה… כמו שמבשלים אורז….לבשל כ20 – דקות ….
*****כמובן שאפשר להכפיל לכמה שרוצים.
בהצלחה.!!