Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

300 גר' חמאה / מחמאה רכה לאוזני המן פרווה
100 גרם אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מעט גרידת תפוז או לימון מה שמעדיפים
2 חלמונים
1/4 כוס מים
כפית אבקת אפייה
3.5 כוסות קמח לבן

למילוי:

כחצי כוס ממה שאוהבים -ממרח שוקולד, תמרים, חלבה וכו'

הכנה
בקערה גדולה נערבב יחדיו את כל מצרכי אוזני ההמן (מלבד הקמח והמילוי).
נוסיף את הקמח תוך כדי לישה ידנית רק עד לקבלת בצק רך ונעים.
נכסה את הקערה בניילון נצמד ונכניס לקירור של חצי שעה, ניתן לדלג על השלב הזה אך הוא עוזר לבצק להיות נוח יותר לעבודה.
לאחר קירור, נרדד את הבצק על משטח עבודה, נרדד כמה שיותר דק.
בעזרת קורצן נקרוץ עיגולים.
נניח כפית מהמילוי במרכז העיגול ונקפל 3 קצוות לצורת משולש.
נסדר את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשמור מעט על רווחים.
נאפה את אוזני ההמן בתנור חם על 170 מעלות כ-10 דקות, עד להזהבה קלה

אוזני המן
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים