Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
1 בצל מגורד
כפית מלח
חצי כפית פלפל
כפית פפריקה מתוקה

תוספות:
2 כוסות שעועית לבנה יבשה מושרות לילה קודם ומבושלת עד לחצי ריכוך
כחצי חבילה אטריות רחבות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

למרק
1. מגרדים 2 עגבניות, מחממים שמן בסיר ומכניסים את העגבניות פנימה.

2. אחרי 5 דקות, שמים כף וחצי רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון טיפה אבקת מרק עוף (לא חייב, אני קונה 100% רכיבים טבעיים בחנויות תבלינים)

3. מכניסים את הקציצות ורבע כוס מים ומטגנים קצת מכל צד.

4. מוסיפים מים בערך 3/4 גובה סיר, תלוי בגודל. מוסיפים שעועית ותפוחי אדמה, מכסים ומבשלים כ-45 דקות.

לקראת הסוף מוסיפים והאטריות

תבשיל שעועית ואיטריות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

182 מתכונים