Share with:


אופן הכנה

חזה עוף.
בשר בקר טחון.
חצי כוס אורז
3 גבעולי סלרי
5 פלפלי שאטה.
6 שיני שום
בצל יבש.
2 רצועות גמבה.
קופסת עגבניות מרוסקות.
חצי בקבוק יין קידוש.
כפית מלח
כף וחצי צ'ילי מתוק.
כף פפריקה מתוקה בשמן.
חצי כפית כורכום.
חצי כפית פלפל שחור.
כפית כמון.
בקערה נפרדת מניחים בשר בקר עם בצל אורז מגורד 2 שיני שום כתושות פטרוזליה קצוצה דק דק.
חצי כפית מלח
מעט פלפל לבן.
מסדרים את חזה העוף פרוסים על משטח מניחים בכף מהמילו ומלגלגלים(חלקם קשרתי בעלי בצל ירוק אבל ניתן להניח ישר ברוטב ולא מתפרק כשתחתית הפתח,כלפי מטה בסיר)
בינתיים מטגנים עיגולי בצל, גמבה,פלפל שאטה,סלרי ומוסיפים את שאר החומרים ואת היין כמובן
מבשלים כשעה וחצי אש בינונית.
מפזרים עלי פטרוזליה בסוף

תבשיל חזה עוף במילוי בשר אורז ויין_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

144 מתכונים