Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס סוכר
כוס מים
2 מקלות קינמון
כפית אבקת קינמון
2 כפות מיץ לימון
לימון חתוך לפרוסות
15-16 תאנים( לבדוק הייטב, ולשטוף).

אופן ההכנה-
1. מניחים בסיר שטוח סוכר ומים, עד להמסת הסוכר.
2. מוסיפים את התבלינים,
ומערבבים.
3. מסדרים את התאנים אחד ליד השני, על אש בנונית,
מנענעים קלות את הסיר.
4. מבשלים בערך כ- 50 דקות
או עד שהנוזלים מצטמצמים.
5. חשוב להשגיח ולנענע קלות את הסיר.

בהצלחה❤️

ריבת תאנים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

296 מתכונים