Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 כוסות צימוקים כהים
2 כוסות צימוקים בהירים
חצי כוס שמן
כוס סוכר
כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים גס
חצי כוס מיץ לימון

להשרות את הצימוקים בקערה, במים פושרים
כשעתיים- שלוש,
ולסנן.
בסיר מחממים את השמן.
מוסיפים את הצימוקים ומטגנים כדקה.
מוסיפים גם את הסוכר,
מערבבים טוב טוב
מנמיכים את הלהבה
נותנים להכל להתבשל 20 דק.
מסירים מהאש מוסיפים חצי כוס מיץ לימון
ומוסיפים את האגוזים.

ריבת מרוזיה_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים