Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

שתהיה מוכנה למילוי של עוגות
שתהיה מוכנה לעוגות בחושות
שתהיה מוכנה לסירופ שוקולד חם
ושתהיה בבית :))

פורסים קילו בננות
יוצקים מעל חצי כוס מיץ
לימון, למנוע השחרה עד שהדבש יהיה מוכן.
מכינים סירופ.
קילו סוכר, חצי ליטר מים, תמצית ווניל מאוד איכותית וחזקה של ליאת חתוכה
2 טיפות מספיקות, חצי כוס לימון, מבשלים הכל על אש קטנה עד שהסירופ מסמיך בערך 20-25 דקות.
מוסיפים את הבננות, להשתדל לא לערבב על מנת לא להרוס את המרקם שלהן.
מבשלים על אש קטנה עד שהכל הופך לצבע עינברי , לא לצמצם את הנוזלים!
מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור.
#גלידה
ניתן להעביר את
הריבה להקפאה , יום יומיים ואז להכניס למגימיקס ולטחון,
להוסיף חצי קילו גלידן מוקצף,
כפית ג׳לטין מומס בחצי כוס חלב רותח אולהכין גלידת בננות כתוספת לעוגת הגבינה 😝

ריבת בננות_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים