Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

תבנית 24
כוס מדידה חד פעמי חם
לבסיס
1 כוס קמח
רבע כוס סוכר
100 גרם חמאה
3 כפות מים או חלב
להדק לתבנית 24 עם נייר אפיה מעל .
לאפות כ 15 דקות ולהוציא מהתנור
להקציף ידני 4 ביצים 1 כוס סוכר גרידה משני לימונים שלושת רבעי כוס מיץ לימון טרי רבע כוס קמח.
לערבב היטב ולשפוך על התחתית

לאפות על 180 מעלות כ 20 דקות.
לקרר ולפזר אבקת סוכר ❤

בהצלחה ירדי ❤

מתכוןמתכון

ריבועי לימון ❤עוגה ללא מיקסר ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

939 מתכונים