Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
50 גר מרגרינה
חצי כוס שמן קנולה
3/4 כוס מיץ תפוזים
1סוכר וניל
כף אבקת סוכר
6.5 כוסות קמח
1 אבקת אפייה

מלית:
ממרח תמרים קופסה
כפית קנמון
כפית שמן קנולה
כוס חד פעמי קר אגוזי מלח

מערבבים יחד מרגרינה שמן מיץ תפוזים סוכר וניל אבקת הסוכר. מנפים קמח ואבקת אפייה יחד ומוסיפים בהדרגה .לשים עד שנוצר בצק אחיד ומחלקים ל4 חלקים . עוטפים בניילון ומשהים במקרר לשעה.
מערבבים כל המצרכים של מלית

מרדדים כל כדור בצק לעלה מורחים מלית מגלגלים לרולדה מניחים על תבנית קורצים עוגיות בעזרת חתחן זיגזג אופים בחום 170 מעלות כ20דק עד לזהבה מקררים מפזרים אבקת סוכר.

רולדת תמרים ואגוזים
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים