Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לבצק.
200 גרם חמאה.
כוס סוכר טחון.
חצי כוס מיץ תפוזים.
1אבקת אפיה.
2 חלמונים.
5 כוסות קמח.
כף תמצית וניל.


אופן ההכנה.
בקערת המיקסר לשים את החמאה האבקת סוכר והחלמונים ולערבב היטב.
לאחר מכן להוסיף את מיץ התפוזים עם הקמח ואבקת האפייה.
לעבד לבצק רך לא דביק
לשים במקרר כחצי שעה.
לחלק ל4 חלקים. כל חלק לרדד למלבן דק למרוח ממרח תמרים.לפזר קינמון ולגלגל.לחרוץ חיתוך לפריסה בכול רולדה.
לאפות בחום 180 עד הזהבה. לעטר באבקת סוכר.

רולדות תמרים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

136 מתכונים