Share with:


פרווה

אופן הכנה

למרכיבים
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 ושני שליש כוס שמן חמניות
2 כפות מיץ תפוזים
גרד לימון שלם
כף אניס
400 גרם קמח קונדיטור
300 גרם קמח כוסמין
50 גרם אינסטנט וניל
150 גרם קורנפלור

להכנה
מתחילים עם  הנוזלים ואחר היבשים.
לערבב את כל הרכיבים היטב / במעבד מזון
לחלק  את הצק לחלקים וכל  חלק  לרדד  במערוך  על נייר אפיה .  הכי  דק  בזמן שמרדדים לפזר כמות נדיבה  של שומשום  על כל העלה
ולרדד היטב  חזק שכל השומשום יכנס  לבצק
לחתוך לרבועים משולשים  איך שאוהבים  ועם נייר  אפיה  ישר מניחים  בתבנית אפיה של תנור.

מתחסל להכין כמות כפולה טעים יאמי

קרקרים דקים בטעם אניס..מעולים
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים