Share with:


חלבי

אופן הכנה

קיבלתי את משקה החלב מוו טרה במתיקות מעודנת
החלטתי להכין קרפים טעימים ולראות מה יצא…
אין צורך בסוכר במתכון, לחלב יש מתיקות משלו ונעשה עם תרסיס שמן…
ילדים ומבוגרים יאהבו מאוד מאוד

הרכיבים שהשתמשתי:
1.5 כוסות חלב מו הממותק או חלב רגיל
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת
1.5 כוסות קמח רגיל
2 ביצים

לטיגון: תרסיס שמן קנולה

ההכנה:
1. בקערה מכניסים את החלב, המלח, הוניל,
החמאה, הקמח והביצים ומערבבים טוב לעיסה אחידה… רצוי עם מטרפה.
2. מחממים מחבת על להבה בינונית ומרססים מתרסיס שמן הקנולה.
3. עם מצקת גדולה שופכים בעדינות מהעיסה למרכז המחבת.
ומסובבים את המחבת בזוויות בעדינות על מנת לפזר את העיסה בצורה אחידה על המחבת.
4. מטגנים כדקה (או פחות) או עד שמתגבש בועיות קלות ויש הזהבה ממש קלה בצד התחתון.
להיעזר עם מרית בכדי להפוך את הקרפ ולטגן את הצד השני כ-20-25 שניות נוספים.
5. מוציאים על צלחת, וממשיכים הלאה עם שאר העיסה.
6. ממליצה להגיש לצד גבינה לבנה וסלט ירקות…

קרפים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים