Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח בערך
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
2 חלמון
קורט מלח

מערבבים את כל החומרים מעבירים במכונת פסטה כמה פעמים ליצב הבצקמרדדים כמה פעמים עד לעובי שרוצים רצוי דר קורצים עיגולים בעזרת חותכן או כוס ומיכינים מילוי של מרציפן שזה 2 כוסות שקדים נקיים מקליפה לאחר רתיחה עם מים חמים טוחנים עם 1 כוס סוכר קליפת לימון 1 סוכר וניל לטחון טוב ולהוסיף ביצה וממלאים בעיגול הבצק סוגרים טוב מעגלים טיפה לירח ואופים 140 מעלות כ20 דקות מצננים ובוזקים אבקת סוכר או מרנג צבעוני

קעיבת – קרני הצבי
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים