מצרכים :
חבילת בסקויטים לוטוס
ממרח לוטוס
200 שוקולד מריר
1 כף שמן
לקצפת :
250 מיל קצפת צמחית/חלבית
2 כפות פודינג צרפתי
1 כף סוכר
להכנת הקצפת : מקציפים היטב את כל מרכיבי הקצפת עד למרקם יציב ולא נוזלי .
הרכבה:
מסדרים במגש ביסקויטים
ממלאים שקית זילוף בקצפת
ומזלפים קצפת מעל כל בסקויט
מקפיאים שעה או יותר
לציפוי :
ממיסים שוקולד במיקרוגל מוסיפים לו כף שמן מערבבים היטב
מוציאים את הקינוח מהמקפיא ובעזרת כפית מזלפים מעל הקינוח את השוקולד
לקישוט :
מחממים לכמה שניות מעט ממרח לוטוס שמים בתוך שקית קטנה גוזרים חור קטן ומקשטים .
*אפשר לגוון ולצפות חלק רק בלוטוס .
לאכסן במקפיא עד להגשה.