Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

600 גר' צלי כתף מס' 5

מחממים סיר עם 2 כפות שמן
שמים את הבשר לסגירה
מכל הצדדים
לאחר שהבשר נסגר
מוסיפים כ3 כוסות מים רותחים
מתבלים ב..
חצי כף מלח
כף פפריקה מעושנת
חצי כף פלפל שחור גרוס
כף ראס אל חנות(לבישול)
4 עלי דפנה
מערבבים
מכסים את הסיר
מנמיכים את הגז
ומבשלים כחצי שעה
מרטיבים את הבשר
בכף מידי פעם
לאחר חצי שעה
מוציאים את הבשר לצלחת
ומניחים לו להצטנן

מוסיפים לסיר…….
2 כפות רסק עגבניות
3 שיני שום קצוצים
חצי פלפל אדום קוביות
כף סילאן
מבשלים 10 דקות נוספות
בינתים הבשר הצטנן
פורסים לפרוסות
ומחזירים לסיר
מערבבים קלות את הסיר
להטמיע את הבשר
מבשלים כחצי שעה נוספת

בתאבון…..

צלי בשר ברוטב אדום_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים