פשטידת תירס מעולה – ארוחת ערב עם ירקות ליד ויוגורט
250 גרם גרעיני תירס קפוא (אפשר משימורים – לסנן)
250 גרם גבינה לבנה או גביע שמנת של פעם
2 כפות מיונז
150 גרם מוצרלה מגוררת גס
100 גרם גבינת גאודה מגוררת גס
3 ביצים
4 כפות שמן קנולה + בצל בינוני קצוץ – מזהיבים (אפשר להוסיף פרוסות פטריות טריות).
מל"פ
כוס קמח + כפית אב’ אפייה
שמיר או פטרוזיליה – קצוצה
ההכנה
משאירים 1/2 כוס תירס בצד לפיזור מעל…
מערבבים היטב, מכניסים לתבנית פיירקס משומנת ומיישרים.
מפזרים מעל: – לפי בחירה
מוצרלה/גאודה/אחרת – מגוררת
טבעות זיתים
פתיתי תירס
שומשום
אופים בתנור חם ב-180 מעלות כ-30 דקות טורבו.