Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לבסיס:
50 גרם חמאה או נטורינה
100 גרם שערות קדאיף

אופן ההכנה:
מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים אותן בעזרת האצבעות.
מניחים מעט מהשערות בתוך תבנית שקעים רינגים (אפשר גם של מפנאס)
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ- 15 דקות (או עד
להזהבה קלה )

לקצפת :
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
3 כפות סוכר
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה

סירופ סוכר:
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים
רבע כפית מ.לימון
מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עד לצמצום הסירופ
על כל קדאיף יוצקים מעט מהסירופ .
מזפים בעזרת שקית זילוף מהקרם
ומעל ניתן לקשט במעט שערות קדאיף אפויות
אסתי ❤️

פרחי קדאיף_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

211 מתכונים