Share with:


פרווה

אופן הכנה

לכמות קטנה
350 גרם בוטנים עם קליפה
100גרם סוכר
1/2חבילה א.אפיה
מעט ציפורן טחון
מעט קינמון
1/2כף ריבה כל שהיא
מעט מי זהר
1 ביצה

ההכנה
לאפות 5 דקות את הבוטנים עם הקליפה..לא להשחים מעט…

לטחון את הבוטנים יחד עם הסוכר…

להוסיפ את שאר החומרים וללוש…

להרטיב ידיים ולקרוץ כדורים קטנים ..כי זה תופח..

לגלל באבקת סוכר .להניח במנגאט..

לאפות בחום של 150 מעלות ..כשבע דקות רק חום מלמטה..

לאחר מכן 2דקות מלמעלה שיסדקו..להוציא מהתנור לא לגעת ..לצנן…

הערה…לשים לב באפייה לזמנים..הן עדינות.

פקעות בוטנים
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

32 מתכונים