Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
1 קילו קמח
1 כף מלח
4 כפות גדושות סוכר
עיסת שמרים :
2 כפות שמרים יבשים
כפית סוכר
חצי כוס מים מהברז
לערבב היטב ולתת לתסיסה של 5 דקות בערך
חצי כוס שמן זית
מים לפי הצורך בערך 4 כוסות ח.פעמי לשתיה קרה

אופן הכנת הבצק:
לשים בקערה את המצרכים היבשים ולערבב היטב
להוסיף את השמן ואת השמרים שהתססנו בצלוחית
ואת המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד
לתת לבצק לנוח 15 דקות וללוש אותו שוב היטב היטב
לתת לבצק לתפוח כשעה בערך מכוסה בנייר כסף

לרוטב פיצה:
2 קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות
4 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
כפית גדושה שום גבישי או שום טרי
כפית פפריקה
כף תבלין פיצה
אופן הכנת הרוטב לפיצה:
לבשל את כל המרכיבים לרוטב עד שכל הנוזלים מצטמצמים .
אני מבשלת על אש גבוהה ומערבבת באופן תמידי שלא ישרף הרוטב
טועמים ומתקנים תיבול ומקררים .

אופן ההכנת הפיצה :
למרוח מעט שמן זית על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור
לשמן מעט את הידיים ולקרוץ מהבצק כ 5 כדורים או לכדורים קטנים לפיצות אישית .
לשטח בעזרת הידיים את הבצק או לשמן מעט מערוך .
למרוח רוטב פיצה
לפזר גבינה צהובה מגוררת ובולגרית
לפזר זיתים או כל תוספת שאוהבים
לתת לפיצות עם הרוטב לתפוח בתבנית כ 15 דקות ולאפות ב 200 מעלות עד להזהבה
בתאבון 😋

פיצה טעימה בטירוף_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

229 מתכונים