Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו הודו טחון (אפשר בקר)
מגרדת בצל
מוסיפיה חופן פטרוזיליה קצוץ
ומתבלת –
מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום
ומעט שמן
לערבב הכל ביחד.
לקחת סיר שטוח
לטגן בצל בנוני . עד להזהבה
להוסיף קופסת פטריות
ופטריות טריות. לערבב ביחד
לטבל ב- מלח. פלפל שחור.
כרכום וכמון.
לקחת 6 פטריות גדולות
ולמלא מהבשר
להניח בתבנית . להוסיף מים
ולבשל כחצי שעה.

פטריות ממולאות בבשר הודו טחון_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

86 מתכונים