Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית פאי או 2 תבניות
(הכנתי ב-2 תבניות וכמה אישיות)

1) לבצק הפריך-
100 גרם מחמאה רכה
כוס אבקת סוכר
1 ביצה L
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
2- 3 כפות מים( לפי הצורך).

2) למלית הפקאן-
כוס אגוזי פקאן קצוצים גס.
100 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר חום
קורט מלח
2 ביצים
1/4 כוס קמח.
3 )למניפת פקאנים-
200 גרם חצי פקאן טבעי.

ההכנה-
1)בצק פריך-
מערבבים הכל ביחד
במעבד מזון. עד שמתקבל בצק
אחיד. רך ונעים.
(אם יש צורך להוסיף מעט קמח נוסף).
מעברים את הבצק למשטח סילקון מקומח
הייטב. מאחדים את הבצק .
מרדדים את הבצק.
מעבירים לתבנית אפיה
חשוב שהשוליים יהיו גבוהים מעט.
דוקרים במזלג ואופים כ-15 דקות.
תנור על 180 מעלות.
מוציאים ומצננים.

2)מכינים את המלית –
בקערת המיקסר טורפים הכל ביחד.
לתערובת אחידה.
יוצקים את המלית מעל הקלתית
בשכבה אחידה.

3)מסדרים את שכבת הפקאנים.
מחזירים לתנור לאפיה של 10 דקות
או עד הזהבה.
מוציאים ושופכים מייפל.
מצננים הייטב❤❤❤❤❤

פאי פקאן טעימה💕💕💕💕💕_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

86 מתכונים