Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

21/2 כוסות קמח
2 כפות גדושות קקאו
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
לערבל קמח חמאה קקאו עד לקבלת פירורים
להוסיף אבקת סוכר שקדים טחונים ולערבל מעט להוסיף ביצה ולערבל עד לקבלת בצק.
לעטוף בנילון נצמד ולקרר שעתיים.
להדק את הבצק לרינג 24 עם נייר אפיה ולשמן בחמאה.
לאפות כחצי שעה בחום 170 מעלות.
100 גר' דובדבנים או אוכמניות
3/4 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
לבשל דובדבנים וסוכר לקחת בערך חצי כוס מהנוזל לקרר להוסיף את הקורנפלור לערבב היטב ולשפוך לסיר לערבב עד שמסמיך לקרר ולצקת על תחתית הפאי.

קרם שוקולד מריר:
100 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס שמנת להקצפה

להמיס יחד.
11/2 שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
להקציף מעט ולהוסיף את השוקולד המריר, להמשיך להקציף עד לקבלת קרם יציב לצקת על הדובדבנים ולהקפיא.

קרם שוקולד לבן
100 גר' שוקולד לבן
1/3 שוקולד לבן
להמיס יחד
11/2 שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב

להקציף מעט להוסיף את השוקולד להמשיך להקציף עד לקבלת קרם יציב. ( עם לא מתייצב מספיק להוסיף עוד כף אינסטנט) לצקת מעט על קרם השוקולד מריר לפזר מעל דובדבנים ומעל לשים את שארית הקרם מעל אפשר לגרד שוקולד מריר ולשים דובדבנים

פאי היער השחור🍒_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

50 מתכונים