Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 בצים
כוס תפוזים סחוט/ 2 תפוזים
חצי כוס שמן קנולה
כוס סוכר
כוס וחצי כוסות קמח תופח אוסם
6 =7 אגסים

ההכנה
לחמם את התנור לחום של 160 מראש
בכערה במיקסר לשים את כל החומרים ביחד ולהקציף כ8 דקות
לחתוך את האגסים בצורה שישארו שלמים רק לפרוס
בתבנית אפיה לרפד עם נייר אפיה ולצקת את העיסה, להניח מסביב התבנית את האגסים אני הכנתי כך אפשרות שניה לפרוס את האגסים לבשל כ 5 דקות במים עם חצי כפית קינמון ו3 כפות סוכר לקרר ואז להניח בתבנית

לאפות כ25 דקות עד 30

לבדוק עם קיסם שיוצא יבש זה מוכן

פאי אגסים קלה מהירה וטעימה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים