Share with:


חלבי

אופן הכנה

שתפו ושימרו עוגת תפוחים נדירה 🔥
🙋‍♀️עוגה תפוחים טעימה.😋👍🏻
כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה.
להצטייד בשתי קערות .תבנית 26 או תבנית מרובעת עים נייר אפיה משומן מעט.
בקערה 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר , לערבל עים המיקסר ולהוסיף כוס סוכר לסירוגין להקציף 7 דקות.
להוסיף חצי כוס שמן חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל ,
2 כוסות קמח מנופה, 2 כפיות אבקת אפיה.
לסגור את המיקסר ולקפל את הקמח עים כף בתנועות מעגליות , להוסיף חצי שמן , חצי כוס חלב לערבב עד לאיחוד.לא לערבב מהיר, בעדינות שהנפח לא ירד.לחלק את הבלילה באופן שווה חצי חצי בשתיי הקערות.
בלילה אחת קערה אחת יוצקים לתבנית ומסדרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור 180 רבע שעה.
שהעוגה בתנור.
לקלף 5 תפוחים לנקות מגרעינים ולגרד במגרדת .
.להמיס 100 גר חמאה במחבת ,להוסיף את התפוחים שגירדנו ,מעל כף וחצי אגוזים טחונים, וקינמון , לפי טעמכם.
.שהעוגה נאפתה , לסדר על העוגה את התפוחים בשכבה אחידה, ומעל לשפוך את הבלילה השניה שתכסה את התפוחים,
לאפות בתנור 180 מעלות 30 דקות.
שהעונה התקררה לפזר אבקת סוכר😋.

עוגת תפוחים…. מומלצת לשבת❤_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

86 מתכונים