Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חומרים לבצק.
4 כוסות קמח.
1 שקית אבקת אפיה.
2 שקיות סוכר וניל.
חצי כוס סוכר.
250 גרם חמאה או מרגרינה.
2 חלמונים.
לערבב את כול החומרים יחד לבצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ילשים במקרר לרבע שעה מנוחה.

לבינתיים להכין את המילוי.
חומרים למילוי.
4 תפוחים ירוקים קלופים חתוכים לקןביות.
לשים בקערה מעל לשים 2 כפות פודינג וניל . 2 כפות סוכר חום .חצי כוס סוכר.
כפית קינמון. מעט אגוזים לא חייב.
לערבב היטב. ( אני שמתי בקוצץ וקצצתי לדק הכנתי ממש מחית תפוחים לא חיי אפשר שלמים )
להוציא מהמקרר .לחלק ל 2.
לקמח משטח ולרדד לתחתית .
להדק היטב.
לחורר במזלג מעט לשים מעל את המלית לפזר על הכול.
לרדד בצק מעל ובעדינות לשים מעל שכבת המלית.
לחורר מעט מעל.
לאפות בחום 180. כחצי שעה עד קבלת צבע חום.
לקרר ולפזר אבקת סוכר.
בהצלחה.

עוגת תפוחים מבצק פריך
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

136 מתכונים