Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח

אופן ההכנה:
1. מקציפים חלבונים עם הסוכר כחמש דקות, עד לקבלת קצב יציב
2. במקביל בקערה נפרדת, מערבבים חלמונים, שמן, מיץ תפוזים ולבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה חלקה וללא גושים (לא לערבב יותר מידי)
3. מקפלים את תערובת החלבונים פנימה בעדינות
4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור חם 170 מעלות כ-50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
הערות:
*לשכבת שוקולד, מעבירים 2/3 מהבלילה לתבנית, לשליש הותר מוסיפים 4 כפות מים/חלב+2 כפות קקאו+ חצי כף סוכר.
לאחר מכן יוצקים מעל הבלילה הלבנה ואופים לפי ההוראות באופן ההכנה.
*את העוגה ניתן לאפות בתבנית מלבנית 20*35, סיר הפלא או תבנית עגולה בקטרים שונים
בכל תבנית זמן האפייה יהיה שונה, לכן מומלץ לעקוב ולבדוק עם קיסם שייצא יבש.

עוגת תפוזים של אמא
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים