Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

*חומרים*
5 ביצים
קורט מלח
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1.5כוסות קמח
1 שקית א.אפייה
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
3/4 כוס מים חמים
חצי מיכל ממרח תמרים
2 כפות חמאת בוטנים.

*ציפוי*
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה .
*עיטור*
2 כפות ממרח בוטנים

*הכנה*
להקציף ביצים עם קורט מלח,לקצף תפוח,בהדרגה להוסיף,שמן,חומרים יבשים,ממרח תמרים,חמאת בוטנים לסרוגין עם מים חמים עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26 להעביר את הבלילה.
אפייה ב180 מעלות עד לקבלת קיסם מעט לח(לא לייבש)
לקרר,לצפות בגאנש,לעטר ולזלול.

באהבה גדולה
אורנה ועלני🪬

מתכוןמתכון

עוגת תמרים,שוקולד וחמאת בוטנים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים