(תבנית אינגלייש קייק 1)
2 ביצים
כוס סוכר חום(כוס חד פעמי שתיה חמה).
3/4 כוס שמן
3/4 כוס תה(מים חמים 2 תמציות תה)
1/2 כפית אבקת אפיה.
1/2 כפית סודה לשתיה
כוס וחצי קמח.
תמצית וניל.
לציפוי:
100 גרם אבקת סוכר.
2 כפות מים חמים
גרידת לימון.
הכנה:
להקציף ביצים עם הסוכר
להוסיף בהדרגה שמן
תמצית וניל תה, קמח ואבקת אפיה
לצקת לתבנית משומנת
לתת לעוגה להתקרר ואז לצקת את הציפוי
חום 170
אפיה 40 דקות(תלוי בתנור)