Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

אני לא שותה לעולם קפה ללא זנגוויל,פתאום התחשק לי להכין עוגת תבלינים בחושה שהטעם הדומיננטי זה הזנגוויל והטעם יאמיייי שלא נדבר על הריח בבית.

2 ביצים בלבד.
כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל.
שקית אבקת אפיה.
כוס שקדים טחונים דק.
כוס אגוזים טחונים
כוס קורנפלור
כוס שמן.
כוס חלב או מיץ תפוזים
כוס כן כוס זנגוויל טחון.
כף קינמון.
מי שאוהב מעט הל או ציפורן (לא שמתי לא אוהבת)
כפית תמצית רום
לבחוש היטב לשמן ולרפד סיר ג'חנון
רציתי לאפות שכחתי ששמתי מסיר שומנים בתנור😁 אז הנחתי על אש ממש ממש קטנה בישלתי כשהתייצבה מעט הפכתי את העוגה כמובן בסיר סגור שעה בישול.
הכל כוס חד פעמי שתיה קרה

עוגת תבלינים לפסח מבושלת על הגז👩👩_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים