Share with:


פרווה

אופן הכנה

מזל טוב נסיך שלי שחוגג 3❤❤❤❤❤
הנכד ביקש ליום ההולדת שוקולד פיצפוצים❤❤
6 בחצים L
כוס סוכר( שתיה חמה)
חצי כוס שמן
כוס קצפת צמחית
כף וניל
כוס שוקולית
2 כפות נס קפה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה

ההכנה- להקציף ביצים שלמות
להקצפה תפוחה כ-5 דקות
להוסיף סוכר ולהקציף עוד 2 דקות
להנמיך את המקסר
ולהוסיף לפי הסדר במתכון
להנמיך ל-1 ולהוסיף את הקמח והאפיה.
תבנית עגולה עם חור
משומנת ומקומחת
אפיה 160 מעלות כ-50 דקות
או לבדוק עם קיסם.
לקררר הייטב.

להוציא מהתבנית ולשים במגש
לחתוך באמצע לשני חצאים
הפכתי ועשית את הספרה 3.
הקצפתי קצפת עם רבע כוס סוכר
ופודינג וניל.
עם הקצפת שמרחתי חברתי את שני החלקים.
הכנת גאנש – כוס חד פעמי חם קצפת
250 גרם שוקולד חלב או פרווה
להמיס הייטב. לתת להתקרר.
ולשפוך על העוגה
לקשט בסוכריות או ממתקים.
אצלי רצה סוכריות🎂🎂🎂🎂🎂

עוגת שוקולד יום הולדת🧁🧁_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

86 מתכונים