כוס חדפעמי חם
בקערה 1 מערבבים…
כוס שוקולית
כוס קמח תופח
בקערה 2 מקציפים….
4 ביצים שלמות
מוסיפים…
1/2 כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1/2 שמנת מתוקה
מערבבים את קערה 1+2
מטמיעים את היבשים
בתנועות קיפול
משמנים תבנית
ומוזגים את הבלילה
180 מעלות
30/40 דקות
הכנת הגנאש..
בקערה שמים…
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר(200גר')
ממיסים במיקרוגל כ1-1.5
מערבבים עד המסת
כל השוקולד
כשהיא מוכנה.מחוררים
אותה עם שיפוד
ומצפים אותה בגנאש