Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
6 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד מריר
5 כפות מים

1 כוס מיץ קלמנטינות או תפוזים
1/2 כוס שמן
1 וחצי כוס סוכר
200 גרם קמח תופח לפסח = שקית
75 גרם אגוזי מלך טחון גס

מצרכים ציפוי גנאש
1 כוס שמנת צמחית או חלבית
150 גרם שוקולד מריר

ממיסים את השוקולד עם המים בבן מארי , מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומצננים מעט

מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס , שמן ומיץ קלמנטינות עד לאיחוד ומוסיפים את החלבונים ובהדרגה שופכים את הקמח עד שאין גושים
ומוסיפים אגוזי מלך

שופכים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 40 דק

הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים על העוגה ומפזרים אגוזי מלך טחון גס

בהצלחה

Jacqueline fadelon

עוגת שוקולד אגוזים כשרה לפסח 
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים