Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית
150 גרם ביסקוויטים טחונים
125 גרם מחמאה
אופן ההכנה
ממיסים את המחמאה ושופכים על ה ביסקוויטים ומערבבים ומהדקים על תבנית עגולה בקוטר
24 ס"מ
ומכניסים למקפיא

מצרכים הדרושים למלית
2 מכלי שמנת צמחית
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
1) ממיסים את השוקולד עם 5 כפות מים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה

2)במיקסר מקציפים את הקצפות אבל לא עד הסוף,מכניסים את השוקולד בטמפרטורת החדר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה ושופכים על העוגה

הגנאש
שמים על הגז את השמנת הצמחים לא ממש רתיחה ומכניסים 100 גרם שוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה
שופכים על העוגה ו מקשטים השמיים הם הגבול
Jacqueline fadelon

עוגת מוס שוקולד פרווה בקלי קלות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים