Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת מוס פטל_מתכון של כרמלה שמואל - מאסטר מתכונים https://www.mastermatkonim.co.il/matkonim/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%98%d7%9c_%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9b%d7%a8%d7%9e%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%90%d7%9c/

פורסם על ידי ‏דייויד ביטון‏ ב- יום רביעי, 9 בספטמבר 2020

תבנית 24
למרוח חמאה רכה את דופן התבנית ולהצמיד שקף.

בסיס לעוגה:
לערבב 200 גרם פירורי ביסקויטים עם
75 גרם חמאה מומסת.
לשטח בתבנית ולהדק , להכניס להקפאה.

להפשיר בטמפרטורת החדר חצי אריזה פטל קפוא . לאחר שהפשיר לחתוך לחתיכות קטנות. לסנן את הפטל החתוך בתוך שייקר נפה קטנה ,לסינון הנוזלים .
לתוך רבע כוס מים להכניס 5 גרם א.ג'לטין ,
להשהות 10 דקות.
בינתיים תכינו את
שכבת המוס ראשונה:

להקציף 1 שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר לקצפת יציבה ולהניח בצד.

להקציף 100 גרם חמאה רכה עם 250 גרם גבינת שמנת, וכוס אבקת סוכר.
עכשיו להכניס למיקרו את הג'לטין למשך כ-10 שניות ,
להוסיף לתערובת הגבינה את הג'לטין המומס ולערבב לתערובת חלקה.
להוסיף את חתיכות הפטל המסוננות ולערבב, להוסיף את הקצפת בתנועות עטיפה.
לשפוך את התערובת לתוך התבנית ולהכניס להקפאה.

הכנת שכבת מוס שניה:
להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר לקצפת יציבה ולהניח בצד.
להכניס לקערת זכוכית 3/4 כוס מים רותחים ומעל לרוקן שקית ג'לי בטעם פטל, ולערבב, להוסיף 2 גביעים מעדן בטעם פטל , 3 כפות אבקת סוכר ולערבב.
להוסיף את הקצפת בתנועות עטיפה לקבלת תערובת אחידה.
להוציא מהמקפיא את התבנית ולשפוך את התערובת מעל השכבה הראשונה , ולהחליק את התערובת .
להכניס להקפאה למשך 8 שעות.
לפני הגשה להוציא 20 דקות מהמקפיא לפרוס ולהחזיר למקפיא.
בהצלחה!
שתפו אותי איך יצא לכם.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת מוס פטל_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

64 מתכונים