Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה של : מהמטבח של עינת באהבה 🧡🧡🧡🧡🧡

4 ביצים L
כוס סוכר
1 כוס שמן
סוכר וניל 1
גרידת לימון מ1 וחצי לימון
מיץ לימון מ1 לימון(גדול)
חצי כוס מים(כוס חד פעמי קר)
2 כוסות קמח תופח(חד פעמי קר)
1 אבקת אפיה


מקציפים את הביצים מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים כ 3 דקות מוסיפים את השמן בהדרגה וממשיכים להקציף תוך כדי הקצפה מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר הכתוב למעלה.
תבנית מרובעת חד פעמי אחת אחרי הבינוני
מחממים תנור 180 מעלות ואופים עד שקיסם יוצא יבש


עוגה טעימה בטירוף וקלה להכנה בהצלחה❤

עוגת לימון ללא הפרדת ביצים_מתכון עינת חנניה – מאסטר מתכונים
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

150 מתכונים