להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518
ממיסים 200 גרם חמאה על אש נמוכה מאוד.
נתחיל עם הסירופ:
2 כוסות סוכר
כוס מים
חצי לימון סחוט
בסיר על האש רתיחה רבע שעה.
למלית גבינה:
ליטר חלב
חצי כוס קורנפלור
חצי כוס סולת
גביע גבינת שמנת
50 גרם חמאה
כף תמצית וניל איכותי
חבילה בצק פילו
150 גרם שערות קדאיף
170 גרם אגוזים / פיסטוקים / שקדים. מה שתבחרו עם כף סוכר
אופן הכנה:
בסיר שמים חלב קורנפלור וסולת. מערבבים כל הזמן עד הסמכה.
מורידים מהאש מוסיפים גבינה חמאה ווניל מערבבים עד תערובת חלקה.
מניחים בצד.
מטגנים את שערות הקדאיף עם 50 גרם חמאה. עד הזהבה.
מניחים בצד.
הרכבת העוגה:
בתבנית 26 מניחים דף של פילו מורחים חמאה.
מניחים ככה 4 דפי פילו.
שמים את האגוזים בצורה שווה בתוך התבנית.
על האגוזים שמים את שערות הקדאיף.
מהדקים בצורה שווה.
ויוצקים מעט סירופ על השערות קדאיף
יוצקים את מלית הגבינה
גוזרים 5 דפי פילו לרצועות ומפזרים מעל
בוזקים חמאה מעל.
מכניסים לתנור 200 מעלות סטטי ל40 דקות עד הזהבה של העוגה.
יוצקים 3 מצקות של סירופ מעל
שבועות שמח בהצלחה 🌺🌺🌺