Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤

עוגות של חורף…עוגת תפוחים רכה וטעימה !!!

הכנת התפוחים:
3 או 4 תפוחים
1 כף סוכר
1 כף מיץ לימון
קינמון לפי הטעם
לקלף את התפוחים , לחתוך לגודל כ- 1 ס"מ …לשים בסיר קטן …להוסיף את שאר החומרים…לבשל כ-5 דקות ..לצנן
(לשמור עד לשימוש)

הכנת הטורט:
5 ביצים חלבונים
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
5 חלמונים
1 כוס שמן
1 כוס מים /חלב/מיץ
1שקית וניל
גרידת לימון
3 כוסות קמח תופח
1 שקית אינטנט פודינג וניל

**** מדוד בכוסות מדידה
****תבנית 26

לתוך המיקסר לשים את החלבונים…עם קורט מלח..להקציף במהירות גבוהה..לאחר כ-2 דקות להוסיף את הסוכר בהדרגה…ולהקציף עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה….להוסיף את שאר החומרים לפי סדר כתיבתם….לפני הוספת הקמח להאט למהירות נמוכה…עד הבלעת הקמח כחצי דקה…
להוסיף את התפוחים ולערבב בכף ידנית…

לשמן תבנית 26 , לצקת את הבלילה….לאפות בחום 160 כ-45 דקות .(או עד הזהבה ובדיקת קיסם יבש.)

בהצלחה !!🍎🍏🍎🍏

עוגת טורט תפוחים 🍎🍏🍎🍏 רכה וטעימה_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

125 מתכונים