Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

כל עוגה "יבשה" שנשארה
הופכת לעוגה אישית.
לפרוס את העוגה לכמה שיותר פרוסות בעובי 2 ס"מ
לקחת כוס זכוכית של קפה או קורצן עגול
ולקרוץ עיגולים.
את כל השאריות מפוררים הייטב מניחים בצד.

מכינים קרם:
250 מל שמנת מתוקה או צמחית
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר.
רבע כוס חלב
מקציפים את השמנת והסוכר, מוסיפים בהדרגה חלב ופודינג וניל, עד שנוצר קרם חלק ויציב.
לוקחים 2 עיגולים מורחים באמצע קרם, מורחים מסביב כל סנדוויץ הזה ומצפים עם הפירורים
אפשר להשביח להרטיב את העוגה עם ליקר או ברנדי
למרוח מחיות פיסטוק, פרלינה, שוקולד מה שאוהבים ומעל מורחים את הקצפת שהכנו.