Share with:


טבעוני פרווה

אופן הכנה

ממליצה בחום והערצה לעוגה טובה וטעימה מומלצת

כוס קמח דוחן

1/2 כוס קמח קונידיטור

1/12 כוסות קורנפלור

כוס שקדים מולבנים קלויים קצוצים גס קטן

3/4 כוס חלבונים כוס חד פעמית חמה

1.1/4 שקית אפיה

2 כוסות מיץ תפוזים

גד תפוז חופן

חופן צימוקים/ חמוציות

קופסת קרם קוקוס ללא הנוזלים

כוס סוכר

תמצית שקדים

תמצית וניל

כף שטוחה אניס

 

לציפוי

1/2 צנצנת לוטוס יאמי

 

להכנה

מעבירים למיקסר חלבונים ומקציפים ובהדרגה מוסיפים סוכר ב-3 פעמים, לקצף יציב

בקערה נפרדת מערבבים שאר המרכבים  לתערובת אחידה  לא מדי.

את החלבונים המוקצפים מוסיפים  לתערובת בעטיפה הדרגתית. ב-3-4 פעמים

מעבירים את התערובת לסיר פלא / סבתא  לא משומן מעבירים  לתנור

שחומם מראש   ל-180  מעלות. טורבו 10 דקות. ראשונות. ואחר  מעבירים לאפיה רגילה.

2 קווים כ- 45-50 דקות כל תנור שונה

כשהעוגה קרה להמיס לוטוס ולצפות את העוגה  בשכבה דקה .אחידה

לבריאות

 

עוגת חלבונים נפלאה
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים