Share with:


חלבי

אופן הכנה

750 גר גבינה 9% או 5%
5 כפות קורנפלור
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
6 ביצים
10-15 ביסקויטים פטיבר
1 שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
גרידת תפוז או לימון

הכנה
להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר לקצף נפוח בקערה ניפרדת לערבב את שאר החומרים מלבד הביסקוויטים לאחד את החלבונים ואת הקערה השניה יחד בעדינות לשמן תבנית 26- להגביה בנייר אפיה הדפנות כדי לתת לעוגה ליתפוח בזמן אפיה לפורר ביסקוויטים פטיבר כ10 ביסקויטים ולשים את התערובת לחמם תנור ל180 מעלות עם תבנית מים להכניס את העוגה ל10 דקות להוריד ל150 ל50 דקות ולהשאיר העוגה כ3 שעות בתנור

עוגת גבינה
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים